C

Tuinontwerp

Een kwaliteitsvolle en mooie tuin is van onschatbare waarde. Daarom kunt u beroep doen op onze ontwerper voor een persoonlijk design, aansluitend op uw wensen en noden en dit op basis van duurzame principes.

Een eerste kennismaking

Tijdens een eerste gesprek kan u ontdekken wat Groeba voor u kan betekenen. We leren elkaar beter kennen, peilen naar uw wensen, ideeën, …

Een raming van uw project

Indien u een tuinontwerp wenst, bespreken we ook wat de kost hiervan is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vertrekkende van het eerste gesprek werken we reeds een eerste raming uit. Hierbij baseren we ons op een eerste kleine ontwerpschets. Op die manier heeft u al een schatting van de totaalkost.

Het ontwerp en beplantingsplan

Na goedkeuring van de ontwerpkost werken we een tuinplan uit. Dit wordt besproken en waar nodig aangepast. Vervolgens werken we een beplantingsplan uit. Nadat dit werd goedgekeurd door u kunnen we overgaan naar de volgende stap.

De uitwerking

Nu we exact weten hoe uw tuin zal er uit gaat zien, kunnen we dit meer in detail uitwerken. We staan u dan ook graag bij in de materiaalkeuze en werken samen met lokale leveranciers.

Het is ook mogelijk om nadien gedeeltelijk of volledig de touwtjes in eigen handen te nemen.  Groeba kan u hierbij steeds bijstaan en doorheen het ganse project begeleiden.

 

 

Onze pluspunten in tuinontwerp

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Oog voor kinderen en dieren
  • Seizoensvriendelijk
  • Duurzaamheid
  • Uitstekende plantenkennis
  • Uitgebreide materialenkennis