Bewust tuinieren

v o o r  m e n s e n  m e t  g e z o n d  v e r s t a n d ?

 

Onze natuur en omgeving zijn zeer kostbaar...  Net zoals u vinden wij de toekomst van onze kinderen belangrijk! Daarom willen wij graag samen met u bewuste keuzes maken, met als resultaat een mooie, onderhoudsarme tuin waarin planten, dieren en mensen zich goed voelen en die beheerd kan worden zonder gifstoffen.

 

Je tuin leeft.  Speur maar eens aandachtig rond.  Een merel trekt zenuwachtig een regenworm uit de grond, twee slakjes zijn aan het paren, een hommel vliegt van bloem tot bloem op zoek naar stuifmeel, een rups hapt ronde gaatjes in een blad, ...  Planten, dieren en hun omgeving zijn op elkaar aangewezen voor hun overleving.  Ze hangen, als in een groot spinnenweb, aan elkaar vast.  Trek je aan een draadje, dan beweegt alles mee.

 

Als je hiermee rekening houdt, krijgen de keuzes die je maakt bij het ontwerpen, aanleggen of beheren van je tuin ineens een heel andere dimensie.  

 

Wil je hierover meer weten?  Neem zeker contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!  Of neem een kijkje op de website www.velt.be.

 

 

Contacteer Groeba

Veldenstraat 10
2470 Retie
Telefoon:0473 28 22 62
E-mail:info@groeba.be

Getuigenissen

Groeba heeft onze tuin uitstekend aangelegd. Onze kinderen zijn superblij met de nieuwe ruimte.

– Karen - Arendonk

We zijn gisteren teruggekomen van vakantie en het was heel fijn om de tuin zo aan te treffen!

– Petra en Leo - Arendonk

We zijn enorm tevreden over het werk dat jullie mensen hebben geleverd. Al het snoeiwerk is perfect gedaan. Bedankt!

– Chris en Gita - Retie

Vandaag is netjes werk afgeleverd, waarvoor dank!

– Valerie en Jo - Wilrijk

Even vermelden dat al uw werknemers mooi werk hebben geleverd bij het plaatsen van onze tuinafsluiting. Kwaliteit en prijs zijn dik ok!

– Willy - Retie